Přichystali jsme pro Vás další degustační večer, tentokrát se zaměřením na japonskou kuchyni, kterou nás provede odborník Marek Hora. Tento styl vaření je známý pro svou minimální tepelnou úpravu, přípravou z čerstvých ingrediencí, především rýže, zeleniny, ryb a moř ských plodů.
Šéfkuchař celojaponské sushi asociace a vynikající odborník na japonskou kuchyni, jehož umění ocenili dokonce samotní japonští mistři. Působil v řadě pražských restaurací, ale také v Japonsku a Velké Británii. Právě v Japonsku dosáhl skvělých úspěchů: v roce 2009 vybojoval v Šizuoce druhé místo v mezinárodní
soutěži World Sushi Stadium. Jako první Čech se také účastnil nejprestižnější sushi soutěže Seven Sushi Samurai v Londýně. V současné době je spolumajitelem společně se Zdeňkem Pohlreichem restaurace YAMATO v Praze, ve které je také šéfkuchařem.
MenuEbi no karashi su miso Sake no Yuan yaki Toriniku no wasabi sosu yaki Sushi setSuzuki nigiri Maguro nigiri Ebi nigiri Gobo maki Matsuri maki Matcha cheese cake 990,-
|